Üdvözlöm honlapomon!

Ezt a weblapot a magam, és reményeim szerint az Önök szórakoztatására készítettem. Ha van néhány percük, játszanak vele egy kicsit, és talán amíg megtalálják a keresett információt, egy picivel vidámabbak lesznek... Bár a formája kicsit játékos, azért a tartalmát komolyan vettem.

Földmérő vállalkozóként dolgozom 1992-óta, így ha komoly földmérési kérdésük, vagy feladatuk van, forduljanak hozzám bizalommal!

A Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán szereztem okleveles építőmérnöki diplomát (földmérő szakon) 1982-ben. Ezt követően a BME Általános Geodézia Tanszékén, majd az Általános és Felsőgeodézia Tanszékén dolgoztam 2004-ig. 1986-ban mérnöki matematikai szakmérnöki diplomát szereztem (innen, vagy még régebbről származik a programozás iránti elkötelezettségem). 1991-ben megkaptam az ingatlanrendező földmérői minősítést, ami a földmérő vállalkozáshoz elengedhetetlen, majd 1992-ben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltva eleinte melléktevékenységként a kataszteri geodézia területén kezdtem dolgozni. Ma főállású vállalkozóként csak ezzel foglalkozom, így remélhetőleg Önnek is a segítségére tudok lenni.

Kellemes böngészést kívánok:

Gáspár Péter